Ambasada

Termine, formulare, përgaditje të dokumentave

Përkthime

Përkthime në të gjitha gjuhët

Pensione

Pensione nga Zvicra dhe Gjermania

Kontributet

Mbledhja e stazhit dhe kontributeve nga Zvicra dhe Gjermania

Zyra jonë

Kush jemi ne?

Swiss German është qendër e cila ofron shërbime cilësore gjuhësore dhe profesionale në fushat e përkthimit dhe interpretimit, shërbimeve që mbështeten rreptësisht në parime profesionale, terminologji të specializuar edhe ate për të gjitha profilet si: kompani, ente publike, universitete, institucione ekonomike dhe arsimore, ndërmarje tregtare, spitale, shtëpi botuese, banka, shoqata, dhoma të tregtisë dhe të industrisë, gjykata, polici etj.

Me një staf të përkushtuar dhe një rrjet të gjërë asistentësh, bashkëpunëtorësh, përkthyesish të kualifikuar, nën udhëheqjen e themeluesit Ismailaki Rexhepi.

Swiss German paraqet zgjidhje profesionale për përkthimet dhe vështirësit administrative gjuhësore. Profesionaliteti dhe përvoja 25 vjeçare në lëmin e përkthimeve, përvoja 11 vjecare në ambasadën e Zvicrës në Shkup, përvoja 5 vjeçare në NATO dhe bashkëpunimi i gjithanshëm me institucionet zvicrane, gjermane, austriake dhe maqedone është garancion se Swiss German është zgjidhja më e mirë për Ju.

 

LEXO MË SHUMË >

Impresioni

Partnerët tanë

SRB logo