Амбасади

Термини, формулари и комплетирање на документација

Пензии

Пензии од Швајцарија и Германија

Стаж

Cобирање стаж од Швајцарија и Германија

Преводи

преводи на сите јазици

Универзитети

Помош за запишување во европските универзитети

Нашите простории

Кои сме ние?

"Swiss German" е центар кој обезбедува професионален лингвистички квалитет на услуги во областа на преведувањето и толкувањето - услуги кои се потпираат исклучиво на професионалните принципи, специјализирана терминологија кај сите субјекти како: компании, јавни институции, универзитети, економски и образовни институции, трговски претпријатија, болници, издавачки куќи, банки, друштва, стопански комори и индустрија, судовите, полицијата, итн.

Со посветен кадар и широка мрежа на асистенти, квалификувани преведувачи и толкувачи, под водство на основачот Исмаилаки Реџепи.

"Swiss German" обезбедува професионални решенија за преводите и административнитe пoтешкотии. Професионалностa и 25-годишното искуство во областа на преведувањето, 11 годишнотo работно искуство во Швајцарската амбасада во Скопје, 5-годишното искуство сo НАТО и сестранатa соработка со швајцарскитe, германските и македонските институции, е гаранција дека "Swiss German" е најдобар избор за вас.

 

Прочитајте повеќе >

Импресии

Нашите партнери

SRB logo