Адреса

Swiss German
Ул. Димо Гарвовски бр. 29
(спроти oпштина Тетово)
Тетово 1200, Македонија

+389 (0) 44 36 36 33
+389 (0) 75 43 33 31
[email protected]

Формулар за контакт

Сите полиња со * се задолжителни.